MODAKOMODA
03.06.2013 17:19
Glazbeni festivali su ponekad poput maskenbala, posebice oni izvan granica Lijepe naše. Na ovogodišnjoj Primaveri u Barceloni ekipa si je, malo je reći, dala truda. Uoči festivalske sezone u Hrvatskoj inspirirajte se fotogalerijom koju potpisuje Thomas Kosikowski.
01.05.2013 17:33
Gledajući najnoviju fotogaleriju moje splitske dopisnice Sonje Dvornik čini mi se da je ekipa u Splitu vrlo zapadnjački orijentirana, barem kad je modni izričaj u pitanju. Ne znam ima li to veze s otvaranjem zapadne obale ili time što je u Splitu svake godine sve više turista koji ipak donose dašak zapada, ali šta je da je, dobro je.
15.04.2013 12:37
Nina Mia Čikeš arhitektica je čiji je modni stil čista desetka. No, manje od desetke ne zaslužuje ni njezino zanimanje za umjetnost: Leigh Bowery, Hermann Hesse, Alain Delon, John Galiano, Berlin Philharmonic, Rachmaninov samo su neki od predmeta
29.03.2013 11:41
Srđana Šimunović je svestrana, nasmijana, vedra i povrh svega talentirana i predana glumica. Ova rođena Dubrovčanka obožava Fabrea i Noir filmove, a u posljednje vrijeme najdraži asesoar joj je bedž s porukom "Srđ je naš".
18.03.2013 15:30
Nakon svakog modnog događanja u Hrvata svaki časopis, portal i blog razmeću se listama najbolje odjevenih frajera i frajerica. ModaKomoda će odoljeti tom trendu jer je uistinu bilo jako puno kul ljudi na ulicama Fashion.hr-a. Pogledajte zaigranu i veselu ekipu koju je zaskočio simpatični fotograf Jure Perišić.

Intervju mjeseca

TROTAKT PROJEKT