MODAKOMODA
02.10.2015 11:14
Jesenski Judin Pazaar bit će za prste polizat!

ModaKomoda ekskluzivno otkriva šarenu karavanu koja vas očekuje ove nedjelje i ponedjeljka na jesenskom izdanju Judinog Pazaara u Splitu!


Samo nas jedan dan dijeli od jesenskog izdanja Judinog Pazaara koji polako, ali sigurno postaje nezaobilazan događaj sezone u Splitu. Judin Pazaar je platforma koja okuplja Splićane i njihove goste, svih starosnih uzrasta, koji njeguju uličnu kulturu, ekološki pristup životu i okolišu, podržavaju umjetničku, glazbenu i filmsku scenu, te podupiru njezin razvoj. Centralni događaj je dvodnevni sajam pomno birane muške i ženske vintage i second hand odjeće, obuće, nakita, gramofonskih ploča, stripova, igrica, dječjih igračaka, pokućstva i raznih drugih antikviteta, koji se održava jednom tromjesečno u industrijskoj zoni Splita, po uzoru na popularne europske i svjetske buvljake, njegujući i promovirajući reciklažnu metodu življenja kojom doprinosimo ekološkom osviještavanju zajednice. Jesenski Judin Pazaar održat će se 04. i 05. listopada, od podne do ponoć, ispred Judinog drva na Kopilici u Splitu.

S velikim uzbuđenjem najavljujemo pop up store legendarne tvornice obuće iz Vukovara - Borovo, koji na Pazaar stiže sa svojim šarenim asortimanom startasica i borosana po diskontnim cijenama.

Judin Pazaar
Borovo

Iz Zagreba nam stiže popularni bon ton store & gallery sa svojim outletom vrhunskih brendova kao što su Paul & Joe Sister, BLK DNM i National Standard, raritetnim vinilima i cool knjigama, a ponovno će s nama biti i genijalan label vintage odjeće - Buried clothes.

Judin Pazaar
bon ton gallery & store

Judin Pazaar
Buried clothes


Uz već dobro poznate izlagačice, na jesenskom sajmu, pridružit će nam se sijaset novih imena sa super cool vintage i second hand odjećom, obućom i asesoarom.

Judin Pazaar
Ivana Roo

Judin Pazaar
ModaKomoda

Judin Pazaar
Ang Angela

Judin Pazaar
Kata s Plakata

Judin Pazaar
MB Fashion

Judin Pazaar
YNGHD

Judin Pazaar
Ivanka Mazurkijević
Judin Pazaar
Maja Batarelo

Judin Pazaar
Božana Camber

Judin Pazaar
BuBa Bu ORMAR

Judin Pazaar
Katakomba

Judin Pazaar
Kesa Torbe

Posjetitelje Judinog Pazaara očekuje još pregršt iznenađenja, a jedno od njih je hair styling corner na kojem će majstorica za kosu Anđela Ursić iz frizerskog salona LOCKS u Splitu promovirati najnovije trendore u stiliziranju kose uz pomoć vrhunskih proizvoda za kosu Kevin Murphy.
Judin Pazaar
Kevin Murphy
LOCKS X Kevin Murphy Croatia

Tako fino zrihtani imat ćete priliku ovjekovječiti svoj styling u prezabavnom photobooth-u koji nam na Pazaar donosi Foto Fun Split, a nemojte se iznenaditi ako vas negdje, dok fino papate De Bellyjeve slasne burgere ili pijete fino rashlađeni Beck's, zaskoči naša draga Sonja Dvornik.

Judin Pazaar
Foto Fun Split

Sonja Dvornik
Klikom svud - Sonja Dvornik

Osim bogatog glazbenog programa u sklopu kojeg će nastupiti etablirani splitski i zagrebački DJ-evi - Demos KLFM i Škvorc, Marko Friedl, te Jogarde, Judin Pazaar i Beck's, posjetiteljima sajma poklanjaju koncert grupe Stampedo koji najavljujemo za 04. listopada u 18 h na platou ispred Judinog drva na Kopilici.


PROGRAM

Dan 1. - 04.10. (ned)
Mjesto radnje: plato ispred Judinog drva, Kopilica 24, Split
Vrijeme radnje: 12-24 h
▪ Men & Women Fashion
▪ Vinyls
▪ Comics
▪ Beverages
▪ De Belly food
▪ Judin azil
▪ Street art by ŠLU

// 14-18 h // DEMOS KLFM / ŠKVORC

// 18-20 h // STAMPEDO LIVE

// 22-24 h // DEMOS KLFM / ŠKVORC

Dan 2. - 05.10. (pon)
Mjesto radnje: plato ispred Judinog drva, Kopilica 24, Split
Vrijeme radnje: 12-24 h
▪ Men & Women Fashion
▪ Vinyls
▪ Comics
▪ Beverages
▪ De Belly food
▪ Judin azil
▪ Street art by ŠLU

// 14-20 h // MARKO FRIEDL

// 20-24 h // JOGARDE

Powered by BECK's


Sve novosti doznajte na FB stranici Judin Pazaar i IG profilu JUDIN_PAZAAR.

Vidimo se na splitskom sajmu mode, glazbe i ulične zabave!!!

Intervju mjeseca

TROTAKT PROJEKT