MODAKOMODA
27.09.2015 17:23
StellaSport - spontane i drske cure uživaju u sportu na svoj način

U današnjem outfit postu pokazat ću vam par ubojitih komada iz nove adidas StellaSport linije za jesen/zimu 2015. Vrijeme je da, spontano i pomalo drsko, gravitacijskoj sili kažem: Back off bitch!


Ovosezonska StellaSport kolekcija ističe se egzotičnim životinjskim printevima, multipliciranim logotipovima i slojevima trapera koji se isprepliću u prevladavajuće jarkim tonovima. Za neometano izvođenje aktivnosti u hladnijim mjesecima godine brine napredna climawarm© tehnologija koja osigurava osjećaj topline i ugode. Kreativnu simbiozu adidasa i popularne Stelle McCartney osobito volim zbog svoje sportske elegancije koju se može vrlo uspješno kombinirati i u ne tako sportskim varijantama.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Novi performance pop komadi u kojim se ističu tajice, popularne hoodice, topovi i neizostavne tenisice stvoreni su za zaigrane, spontane i pomalo drske cure koje uživaju u sportu na svoj način. Luka i ja smo se zaigrali na rooftop-u našeg zagrebačkog doma gdje su nastale ove fotografije. Svoj adidas StellaSport outfit kombinirala sam s genijalnim ruksakom adidas by Stella McCartney i Jeffrey Campbel Nirvana platformama iz Shoebox-a.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Luka Nižetić
tajice/hoodica: StellaSport/adidas Hrvatska, ruksak/podloga za vježbanje: adidas by Stella McCartney/ adidas Hrvatska, cipele: Jeffrey Campbell/Shoebox, hairstyle: Kevin Murphy Croatia, make up: Illamasqua Hrvatska
photo: Luka Nižetić

Linija adidas StellaSport jesen/zima dostupna je u adidas shopovima u Ilici i Arena centru u Zagrebu te u adidas shopu u City Galleriji u Zadru. Cijelu liniju potražite na linku i pratite adidasHrvatska na Instagramu.

Sad kad imam ovako ubojitu sportsku opravicu, vrijeme je da, spontano i pomalo drsko, gravitacijskoj sili kažem: Back off bitch! Leptirići mi u trbuhu prorade čim promislim kako uskoro krećem na svoj najdraži trening - Ana's sensual fitness. Često me pitaju što je to tako čarobno i opojno u tome da jedva čekamo ući u dvoranu, zatvoriti oči i prepustiti se tom osjećaju slobode!? Riječima je teško opisati što osjećamo kad krenu prvi taktovi muzike i kakve su to emocije s kojima plešemo. Zato samo pogledaj video koje su snimile moje divne kolegice i odmah ćeš poželjeti zaplesati. U komentaru slobodno podijeli kakvom se tjelovježbom ti baviš i što tebe čini spontanom i pomalo drskom?


Intervju mjeseca

TROTAKT PROJEKT