MODAKOMODA
19.07.2012 11:18
Vruće hlačice, mint bluza i Caipiroska od jagode!

Nikada nisam bila ljubitelj velikih priprema za ljeto kad je odjeća u pitanju. Koliko nam se god činile genijalne neke stvari koje se pojave u ljetnim kolekcijama u high street dućanima poslije se sve svodi na jedno; što kraće, što otvorenije ili što prozirnije.

Htjele bi mi, ali klima nam ne dopušta! :)

Od kada sam u jednom second hand dućanu u Barceloni pronašla dva para vrućih hlačica; jedne su plavi (na slici), a druge crni jeans, doslovce se ne skidam iz njih. Mogu se kombinirati sa svim i svačim. Ja ih vidim kako u dnevnim tako i u večernjim kombinacijama.

Andrina Perić

Andrina Perić

Andrina Perić

Andrina Perić

Andrina Perić

Andrina Perić

Ovaj put sam svijetli jeans kombinirala s prozirnom mint bluzom sa zlatnim detaljima kako bi popila kavu i dočekala zalazak sunca na gradskoj plaži Barceloneti s mojom dragom Zagrepčankom Andrinom koja je napravila ove fotke.

Andrina Perić
Photos: Andrina Perić

Andrina Perić
bluza: Zara, jeans hlačice: second hand shop, torba: Cambridge Satchel, cipele: Dr Martens, pojas: Tamara Bombardelli, naočale: no name, naušnice: Massimo Dutti


Kombinacija je idealna i za nastavak druženja na plaži (naravno bez cipela) do kasno u noć, uz kakav osvježavajući koktelić. U posljednje sam se vrijeme zakačila na Caipirosku od jagode koju nerijetko spremam i kod kuće. Pa evo jedan jednostavan recept.


Petra Nižetić

Caipiroska od jagode

Sastojci:
0,5 kg jagoda (usitniti)
1 limun (narezan)
Votka po izboru
3 žlice šećera (ja preferiram smeđi)
drobljeni led

Priprema:

Stavite kriške limuna i jagoda i propasirajte u čašu. Dodajte šećer. Sve promiješajte s rekvizitom koji vam se nađe pri ruci. Dodajte votku i promiješajte.
Zatim napunite čašu s ledom do vrha. Dodajte još malo votke da ispuni čašu do vrha i dobro promiješate. Poslužite sa slamkom i jagodom na čačkalici.Naravno, ništa bez glazbene podloge. Ja danas biram Beirut, a vi što želite! :)

Sutra objavljujem jednu nagradnu igru. Nagrade su toliko dobre da bi ih i sam htjela u svom ormaru. Stay tuned!

p.Intervju mjeseca

TROTAKT PROJEKT